İzmir'de Balkon-Bahçe Bitkileri ve Bal Üreticileri Festivali Başladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve üreticilerin ürünlerini doğrudan tüketiciye sunduğu Balkon-Bahçe Bitkileri ve Bal Üreticileri Festivali, Kültürpark'ta kapılarını açtı.
Kültürpark'ta Renkli Bir Festival
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Balkon-Bahçe Bitkileri ve Bal Üreticileri Festivali, Kültürpark içerisinde gerçekleştirilmeye başlandı. 1 Kasım tarihine kadar devam edecek olan etkinlikte, 49 bitki üreticisi ve 12 bal üreticisi ürünlerini doğrudan tüketiciye sunma imkanı buluyor. Belediye tarafından sağlanan ücretsiz stant desteği, üreticilerin ürünlerini tanıtma ve satış yapma süreçlerini kolaylaştırıyor.
Üreticiler İçin Tanıtım ve Satış Fırsatı
Festival kapsamında yer alan çiçek, süs bitkileri, bal ve arı ürünleri, her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerle buluşuyor. Alan içerisinde yer alan yeme-içme noktalarının yanı sıra, ziyaretçiler için konser ve dinletiler de program dahilinde yer alıyor. Organizasyona katılan peyzaj firması sahibi Güney İhsanmaz, belediyenin sağladığı imkanlardan ve ziyaretçi ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, üreticiler için önemli bir fırsat sunan bu platforma teşekkürlerini iletti.
Ücretsiz Desteklerin Üreticiye Katkısı
Festivale ilk kez katılım sağlayan bal üreticisi Birsen Gönül, belediyenin stant, masa, sandalye ve tente gibi ekipmanları ücretsiz sağlamasının üreticiler için kritik bir destek olduğunu belirtti. Gönül, önceki festivallerde ödenen stant ücretlerinin bu yıl alınmamasının katılımı teşvik ettiğini ve üreticilerin memnuniyetini artırdığını vurguladı.
Satışların Artması ve Ekonomik Avantaj
Firma sahibi Ahmet Ceyhan ise ücretsiz stant uygulamasının, ürünlerin satış fiyatlarının daha uygun tutulmasına olanak sağladığını belirtti. Ceyhan, bu durumun hem tüketiciler hem de üreticiler için avantaj yarattığını ifade ederek, satışların artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İzmir,İzmir Belediyesi
belediye365.com
Dünya Lezzetleri Konyaaltı'nda Bir Araya Geldi
İnegöl'de 10. Kitap Günleri Fuarı Görkemli Bir Törenle Başladı
Polis Memuru Hulusi Gökçe Hayatını Kaybetti
Yalova Belediyesi'nden Cumhuriyet Bayramı'na Özel Yıldırım Satranç Turnuvası
Yalova Belediyesi'nde Tarihi Dönem: İlk Kadın Zabıta Komiseri Göreve Başladı
Medya Buluşmaları’nda Cumhuriyet’in Tarihsel Süreci Ele Alındı
- Cumartesi 17.3 ° / 10.8 ° Çok bulutlu
- Pazar 19.5 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 17.7 ° / 11.4 ° Çok bulutlu


