İzmir’de bayramda toplu ulaşımda özel düzenleme
İzmir’de bayramda toplu ulaşımda özel düzenleme
İzmir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için toplu ulaşım seferleri yeniden düzenlendi; otobüs seferleri ek seferlerle desteklenirken gece vapur seferleri de yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım araçları 1 kuruş, İZBAN ise gün boyunca ücretsiz hizmet verecek.
İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı meclis kararı doğrultusunda ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvayı ve İZTAŞIT seferlerinde biniş ücreti 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 1 kuruş olacak.
İZBAN ise Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda gün boyunca ücretsiz hizmet verecek. Otobüs ve raylı sistem seferleri artırılırken gece vapur seferleri de düzenlenecek.
METRO VE TRAMVAY SEFERLERİ
29 Ekim Perşembe günü otobüs sefer saatleri güncellenerek ek seferlerle desteklenecek. İzmir Metrosu’nda seferler 06.00-06.30 saatleri arasında 7,5 dakikada, 06.30-20.00 arasında 5 dakikada, 20.00-00.20 arasında ise 10 dakikada bir yapılacak.
Konak Tramvayı’nda 06.00-11.00 saatleri arasında 10 dakikada, 11.00-19.30 arasında 6 dakikada, 19.30-00.00 arasında 7,5 dakikada, 00.00-00.20 arasında ise 10 dakikada bir sefer gerçekleştirilecek. Karşıyaka ve Çiğli tramvaylarında mevcut sefer programı uygulanacak.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Avrupa Konseyi Toplantısı'nda Türkiye'yi Temsil Edecek
Yeşilyurt Belediyesi'nden Çocuklara Sıfır Atık ve Çevre Bilinci Eğitimi
Yeşilyurt Belediyesinin Milli Sporcusu Yakup Yiğit Avrupa Şampiyonluğu İçin Hazırlanıyor
Sanat Melikgazi'de Selçuklu Geometrisi ve Türk-İslam Sanatı Konuşuldu
Belediye Başkanı Tahmazoğlu Esnaf ve Vatandaşlarla Buluşuyor
İsveç Büyükelçisi Şahinbey Belediyesi Aşevinde Baklava Açtı
- Pazartesi 21.2 ° / 11 ° Çok bulutlu
- Salı 15.8 ° / 11.6 ° Hafif sağnak yağışlı
- Çarşamba 16.4 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


