İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başarılı Büyükşehir İlçe Başkanları Arasında Üçüncü Oldu
ORC Araştırma'nın son iki yıllık hizmet memnuniyeti anketinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yüzde 59,2 oranla Türkiye genelinde üçüncü sırada yer aldı.
Daha önce açıklanan pek çok kamuoyu araştırmasında üst sıralarda yer alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Mart 2024 – Şubat 2026 dönemi arasında en başarılı Büyükşehir ilçe Belediye Başkanları arasında üçüncü sırada yer aldı.
Anket Sonuçları Açıklandı
ORC Araştırma’nın 15–19 Şubat 2026 tarihleri arasında 30 büyükşehirde 11 bin 600 katılımcıyla gerçekleştirdiği “Son 2 Yıllık Hizmet Memnuniyeti” anketinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yüzde 59,2 oranla Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir ilçe Belediye Başkanları arasında üçüncü sırada yer aldı.
İstikrarlı Bir Başarı Grafiği
Sonuçlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in farklı araştırma şirketlerinin çalışmalarında ortaya çıkan istikrarlı başarı grafiğini koruduğunu gösterdi. Hürriyet, kamuoyu yoklamalarında uzun süredir devam eden üst sıralardaki yerini bu ankette de korudu.
Vatandaş Memnuniyeti Yansıdı
Yayınlanan anket sonuçları, İzmit Belediyesi Başkanı Hürriyet’in yerel yönetim performansında Türkiye genelinde güçlü konumunu koruduğunu bir kez daha ortaya koyarken, kentte yürütülen çalışmaların vatandaş nezdinde karşılık bulduğunu gösterdi.
Kocaeli,İzmit Belediyesi
Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com
Manavgat'ta Ramazan Sofraları Birlik ve Dayanışmayı Pekiştirdi
Manavgat'ta Yaz Sezonu Öncesi Ulaşım ve Güvenlik Değerlendirmesi
YASAV'dan Bursa'da ikinci kütüphane
Zafer Partisi’nden ekonomik eleştiri
Anayasa Mahkemesi'nden bireysel başvuru kararları
YDKBD Bursa Şubesi'nde Esra İnhanlı güven tazeledi
- Cuma 12.7 ° / 1.3 ° false
- Cumartesi 13.9 ° / 2.3 ° Güneşli
- Pazar 11.3 ° / 3.4 ° false


