İzmit'in tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İzmit'in tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İzmit Belediyesi'nin tarım arazilerinde yetiştirilen buğdaylardan elde edilen bin 500 kilogram un, Aşevi’ne teslim edildi.
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, yerel tarımı desteklemek ve sosyal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yürüttüğü üretim çalışmalarında anlamlı bir başarıya daha imza attı. Belediye bünyesindeki tarım arazilerinde yetiştirilen buğdaylardan elde edilen 1.500 kilogram un, Aşevi’ne teslim edildi.
İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, atıl durumdaki belediye arazileri tarıma kazandırılarak üretime dahil edildi. Büyük bir titizlikle yürütülen üretim sürecinin ardından elde edilen buğdaylar una dönüştürüldü ve Aşevi’nin hizmetine sunuldu.
ARAZİLER ÜRETİME KAZANDIRILIYOR
Üretim sürecinin her aşamasını yakından takip eden Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, belediyeye ait tarım arazilerini verimli şekilde değerlendirerek hem yerel üretime katkı sağlıyor hem de belediye bütçesinde tasarruf oluşturuyor. İzmit Belediyesi, üretimden dayanışmaya uzanan bu çalışmalarla hem tarımsal üretimi desteklemeyi hem de sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirmeyi sürdürüyor.
Malatya'da Altın Kayısı Satranç Turnuvası başladı
Denizli’de Gençlik Kampı dolu dolu geçti
CHP’li Sarı'dan 'Onur Yiğit' mesajı
Başkentliler Sakarya Meydan Muharebesi’nin izinde
Vergi denetiminde performans rekoru... 6 ayda gözetimle 354 milyar TL’lik sonuç
Ağrı’da amatör sporun sorunları masaya yatırıldı
- Pazartesi 36.5 ° / 20.3 ° Güneşli
- Pazartesi 36.5 ° / 20.3 ° Güneşli
- Pazartesi 36.5 ° / 20.3 ° Güneşli


