Kayseri'de Buray sevenleriyle buluştu
Kayseri'de Buray sevenleriyle buluştu
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kayseri Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü gününde sahne alan sevilen sanatçı Buray, Kayserili müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı.
KAYSERİ (İGFA) - Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Buray konserine müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.
Festival alanını dolduran izleyiciler, sanatçının sevilen şarkılarına eşlik ederek konser heyecanına ortak oldu.
Buray; “İstersen”, “Aşk Mı Lazım” ve “Deli Divane” gibi sevilen şarkılarını Kayserili hayranları için seslendirdi.
Sahne performansı ve repertuvarıyla beğeni toplayan sanatçı, festivalin dördüncü gününde izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Kayseri Kültür Yolu Festivali'nin konser sahnesi, birbirinden özel sanatçıların performanslarıyla müzik dolu akşamlar sunmaya devam ediyor. Konserlerin yanı sıra sergiler, söyleşiler, geleneksel sanat atölyeleri, çocuk etkinlikleri ve lezzet duraklarından oluşan zengin festival rotası Kayseri’nin dört bir yanında ziyaretçileri ağırlamayı sürdürüyor.
DAĞDER Kadın Komisyonu yol haritasını belirledi
Elektrikli araçların evde şarj edilmesine yasak mı geldi? Açıklama İletişim'den yapıldı
TOFAŞ hazırlıkta bir sayı farkla mağlup ayrıldı
Sakarya Çark Deresi’nde rutin temizlik
KYK’dan öğrencilere taahhütname uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Halbusi’yi kabul etti
- Çarşamba 30.4 ° / 15.6 ° Güneşli
- Perşembe 28.9 ° / 16.1 ° Güneşli
- Cuma 31.4 ° / 16.9 ° Güneşli


