Keşan'da merhum Vahit Ersöz’ün anısına açık hava anasınıfı projesi
Keşan'da merhum Vahit Ersöz’ün anısına açık hava anasınıfı projesi
Edirne'nin Keşan ilçesinde merhum Vahit Ersöz’ün anısına açık hava anasınıfı projesi Merkez Anaokulu’nda hayata geçiriliyor.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sercan Kemik, Merkez Anaokulu bahçesinde merhum Vahit Ersöz’ün dostları tarafından başlatılan açık hava anasınıfı projesini yerinde inceledi.
Çocukların eğitim ortamlarını zenginleştirmek ve doğayla iç içe öğrenme imkânı sunmak amacıyla hayata geçirilen projeyle ilgili yetkililerden bilgi alan Kemik, eğitime katkı sunan bu çalışmanın önemli olduğunu vurguladı. Projeye destek veren merhum Vahit Ersöz’ün dostlarına da teşekkür etti.
YENİ EĞİTİM YILINA YETİŞTİRİLECEK
Paylaşılan bilgilere göre, açık hava anasınıfının iskelet çalışmalarının 3 ila 5 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Tüm hazırlıkların yeni eğitim öğretim yılı başlamadan bitirilerek öğrencilerin kullanımına hazır hâle getirilmesi hedefleniyor. Ziyaret sırasında okulda yeni dönem öncesi yürütülen genel bakım, onarım ve fiziki hazırlık çalışmaları da denetlendi.
Çocuklar için daha güvenli, nitelikli ve çağdaş eğitim ortamları oluşturma hedefiyle çalışmaların süreceği belirtilirken, merhum Vahit Ersöz rahmet ve minnetle anıldı.
Huawei, Münih'te düzenlenen "Chase the Wild" adlı küresel yenilikçi ürün lansman etkinliğinde yeni nesil amiral gemisi ürünlerini tanıttı
İBB Başkan Vekili Aslan'ın babası Sivas'ta toprağa verilecek
Tour of İstanbul’da Şile etabını Giovanni Lonardi kazandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Meloni’ye tebrik
Re'sen soruşturmada Melih Gökçek'in ifadesi alındı... Oğlu ve gelini de ifadeye çağrıldı
CHP Sözcüsü Sarı: Seçimlere müdahale ediliyor
- Cumartesi 33.3 ° / 18 ° Güneşli
- Pazar 33 ° / 19.5 ° Güneşli


