YAŞAM 2.11.2026 13:22:08 0
Kocaeli'de klasik müziğin zarafeti, Rock’un enerjisiyle buluştu

Kocaeli'de klasik müziğin zarafeti, Rock’un enerjisiyle buluştu

Kocaeli'de klasik müziğin zarafeti, Rock’un enerjisiyle buluştu

Reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Oda Orkestrası ile sevilen rock grubu Gece Yolcuları’nı aynı sahnede buluşturarak müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 1500 kişilik Akçakoca Salonu’nun tamamen dolduğu konserde, sevilen şarkılar hep bir ağızdan seslendirilirken, gece Cumhuriyet coşkusuyla taçlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, müzikseverleri yine unutulmaz bir konser gecesinde buluşturdu.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Oda Orkestrası ile Rock müziğin sevilen grubu Gece Yolcuları aynı sahneyi paylaştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde 1500 kişilik Akçakoca Salonu tamamen dolarken, merdivenlere ve koltuk kenarlarına ilave sandalyeler yerleştirildi. Müzikseverlerin şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği gece, Cumhuriyet coşkusuyla sona erdi. Konseri vatandaşlarla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekil Berna Abiş ile Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bekir İnce de izledi.

ŞEF ENGİN ŞEN’DEN TEŞEKKÜR

Konserin açılışını, Şef Engin Şen yönetimindeki Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Oda Orkestrası yaptı. Konsere katılan konuklara selamlama konuşması yapan Oda Orkestrası Şefi Engin Şen, tüm konserlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve büyük ilgi gösteren müzikseverlere teşekkür etti. Şen, “Bu orkestra bugün 27. kez çalıyor ve ilk konserden bu yana bizi hiç yalnız bırakmadınız. Her birinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bir büyük teşekkürümüz de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a. Oda Orkestrası’na ve sanata verdiği kıymetli destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

BERNA ABİŞ’TEN GECE YOLCULARI’NA ÇİÇEK

Konuşmanın ardından yoğun alkış eşliğinde sahneye Gece Yolcuları çıktı. Grup, konsere sevilen şarkılarından “Neden” ile başladı. Salonun ışıklarının yanmasını isteyen grup üyeleri, gördükleri yoğun kalabalık karşısında büyük mutluluk yaşadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, konser sırasında sahneye çıkarak vatandaşlara hitap etti. Salondaki coşkulu kalabalığa teşekkür eden Abiş, “Hepiniz hoş geldiniz. Sahneyi bir de buradan görmeniz lazım. Çok güzel. Bu güzel kalabalık için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Abiş, konserin hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası'na, Şef Engin Şen'e ve Gece Yolcuları'na da ayrıca teşekkür etti. Konserin anısına gruba çiçek takdim edildi.

“UNUT BENİ” ŞARKISI KOCAELİ’YE ÖZEL

Gece boyunca salonu dolduran müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan grup, “Unut Beni” şarkısının hikâyesini de dinleyicilerle paylaştı. İlk kez İzmit Sekapark'ta seslendirdikleri şarkıya Kocaeli'nin sahip çıktığını belirten grup üyeleri, eseri Şef Engin Şen'e armağan etti. Salonun hep bir ağızdan eşlik ettiği şarkı, gecenin unutulmaz anlarından biri oldu.



Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli İçin Eğitimler Devam Ediyor
Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli İçin Eğitimler Devam Ediyor
Başkan Tetik: Nazilli'de Hizmet Yarışı Başladı
Gaziantep Büyükşehir'den ulaşımda dijital hamle
TÜSİAD'dan COP31 hazırlıkları sürüyor
TBMM'de bütçe mesaili yoğun hafta
Altıntaş'ta 103. Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Altıntaş Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi
A Milliler'in sınırlı sayıda misafir tribün bileti satışa çıktı
ABD'den 100 kültür varlığı geri getirildi... Tarihi eserler 70 yıl sonra Türkiye'de
Sakaryalı öğrenciler şehrin güneyini keşfetti
Lider İnegöl galibiyet serisini sürdürdü
Nevşehir Belediyesi'nden Taşınmaz Satış İhalesi
Antalya’da uygun fiyatlı ekmek üretimi sürüyor
Sakarya'nın sporcuları karate ve atletizmde kürsüye çıktı
12. Malatya Kitap Fuarı’na 300 bin ziyaretçi
Kocaeli GTÜ’ye Akademik Vizyon Ödülü
Trabzon'da Başkan Genç raylı sistem çalışmalarını inceledi
Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden Özel Gereksinimli Çocuklara Yüzme Eğitimi

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli İçin Eğitimler Devam Ediyor

Başkan Tetik: Nazilli'de Hizmet Yarışı Başladı

Gaziantep Büyükşehir'den ulaşımda dijital hamle

TÜSİAD'dan COP31 hazırlıkları sürüyor

TBMM'de bütçe mesaili yoğun hafta

Altıntaş'ta 103. Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

  • Pazartesi 19.7 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.2 ° / 11.1 ° Çok bulutlu
  • Çarşamba 15.6 ° / 10.7 ° Hafif sağnak yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 8 1 1 11 25
2.AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 7 1 2 14 23
3.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 2 1 16 22
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 9 6 3 0 8 18
5.FENERBAHÇE A.Ş. 10 5 4 1 14 16
6.ARCA ÇORUM FK 10 5 4 1 5 16
7.KASIMPAŞA A.Ş. 9 4 1 4 4 16
8.KOCAELİSPOR 10 5 4 1 2 16
9.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 3 3 4 15
10.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 10 4 4 2 1 14
11.ERZURUMSPOR FK 10 4 4 2 -6 14
12.CORENDON ALANYASPOR 9 3 3 3 -2 12
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 10 3 5 2 -4 11
14.TÜMOSAN KONYASPOR 10 2 6 2 -7 8
15.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 10 2 6 2 -8 8
16.GENÇLERBİRLİĞİ 9 2 5 2 -11 8
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 10 1 8 1 -16 4
18.EYÜPSPOR 10 1 9 0 -25 3