Konya Mavi Ekspresi kullanacaklar dikkat!
Konya Mavi Ekspresi kullanacaklar dikkat!
TCDD Taşımacılık, Manisa-Uşak hattında yapılacak yol çalışmaları nedeniyle bazı tren seferlerinin geçici olarak durdurulacağını duyurdu. Düzenleme kapsamında Konya Mavi Ekspresi ile bazı bölgesel trenler belirli tarihler arasında işletilemeyecek.
ANKARA (İGFA) - TCDD Taşımacılık tarafından yapılan açıklamada, Turgutlu–Urganlı, Killik–Konaklar, Konaklar–Güneyköy, Güneyköy–Eşme, Ahmetler–İnay ve Oturak–Dumlupınar istasyonları arasında gerçekleştirilecek yol çalışmaları nedeniyle hat kesiminin 11-15 Mayıs 2026 tarihleri arasında geçici olarak tren trafiğine kapatılacağı bildirildi.
Açıklamaya göre, bu süreçte bazı yolcu trenlerinin seferleri geçici olarak iptal edildi.
Buna göre, Konya Mavi Ekspresi 11-14 Mayıs 2026 tarihleri arasında işletilemeyecek, tren 15 Mayıs itibarıyla yeniden tam parkur seferlerine başlayacak.
Basmane–Uşak–Basmane bölgesel trenleri ise 11-15 Mayıs tarihleri arasında çalışmayacak ve 16 Mayıs’ta yeniden sefere çıkacak.
Basmane–Alaşehir–Basmane ile Manisa–Alaşehir–Manisa bölgesel tren seferleri de 11-13 Mayıs tarihleri arasında yapılamayacak. Bu hatlardaki seferlerin 14 Mayıs 2026 tarihinde yeniden başlaması planlanıyor.
TCDD Taşımacılık, yolcuların seyahat planlarını güncel düzenlemeleri dikkate alarak yapmaları gerektiğini belirterek anlayış çağrısında bulundu.
AK Partili Cıngı: Başıboş sorunu artık kamu güvenliği meselesi
İstanbul Maltepe'den ‘Ortak hikâyeler, ortak çözümler’ paneli
Nisan'da 112 bin gıda denetlendi! Yurt içi denetimlerde 185 milyon TL ceza
Mersin’de lezzet karavanları vatandaşlarla buluştu
Balıkesir GastroFest başlıyor... Yerel lezzetler Türkiye sahnesinde
DMM’den 'Suriye Türkiye’ye ek gümrük vergisi uyguladı' iddialarına yalanlama
- Perşembe 22.9 ° / 8.2 ° Güneşli
- Cuma 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
- Cumartesi 26 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


