Konya'da ayak tenisi hazırlığı
Konya'da ayak tenisi hazırlığı
Konya Büyükşehir Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü Ayak Tenisi Turnuvası düzenliyor. En fazla 5 kişiden oluşan takımların sporkonya.com.tr üzerinden yapabileceği başvurular 19 Haziran Cuma günü sona erecek.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası ile sporseverleri bir araya getiriyor. Ayak tenisine ilgi duyan tüm sporcuların katılımına açık olan turnuvada, takımlar şampiyonluk için mücadele ederken izleyenlere de heyecan dolu anlar yaşatacak.
Sporun birleştirici gücünü ön plana çıkaracak organizasyon, dostluk ve fair-play ruhuyla gerçekleştirilecek.
Turnuvaya katılmak isteyen takımlar için kayıt süresi 19 Haziran Cuma günü sona erecek. Turnuvaya katılacak takımlar, en fazla 5 kişiyle kayıtlarını yaptırabilecek. Turnuvaya katılmak isteyenler, kayıtlarını sporkonya.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.
Takım ruhunu, mücadeleyi ve heyecanı bir araya getirecek organizasyon, 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Kır Çiçekleri 'Sevgili Doktor' oyunuyla sahneye çıktı
Gıda etiketlerinde 'doğal' ifadesine şeffaf ayar... Sözde değil, özde doğallık!
Özgür Özel’den 'butlan' tepkisi: "Tedbir kararı kurultayı engellemez"
Türkiye'nin peynir kültürüne Bursa'dan eğitimsel bakış
Konya Karatay’da talepler yerinde dinlendi
Bakan Tekin Bursa’da eğitimde dönüşümü anlattı
- Çarşamba 31.1 ° / 15.6 ° Güneşli
- Perşembe 28.7 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28.7 ° / 14.4 ° Güneşli


