LÖSEV'DEN TEPEBAŞI'NDA FARKINDALIK EĞİTİMİ
LÖSEV'DEN TEPEBAŞI'NDA FARKINDALIK EĞİTİMİ
Tepebaşı Belediyesi’nin LÖSEV ile olan dirsek teması sürüyor. Bu kapsamda vakıf yetkililerince lösemi farkındalığı ve LÖSEV çalışmaları, belediye çalışanlarına anlatıldı.
LÖSEV İl Koordinatörü Yelda İlker, Kurumsal İletişim Personeli İrem Akalan, Sosyal Hizmet Uzmanı Doğa Deniz Güler, lösemiyi yenen Sude Tavus ve iyileşmiş çocuk annesi Seçil Babayaylı’nın yanı sıra; Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli ile belediye çalışanlarının katıldığı programda, İrem Akalan tarafından lösemi farkındalığı anlatıldı. LÖSEV ile ilgili bir tanıtıcı filmin de izlendiği etkinlikte, LÖSEV ve çalışmaları hakkında etraflıca bilgiler verildi. Ayrıca, Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Aslı Turla Ünügür tarafından da kanser bulguları, tanı ve tedavi yöntemleri hakkında kısa bilgilendirme yapıldı.
Tepebaşı Belediyesi ve LÖSEV’in birlikte yaptığı çalışmaları devam edecek. Tepebaşı Belediye Başkanı DT. Ahmet Ataç, LÖSEV ve çalışmaları hakkında duygularını şöyle ifade ediyor: LÖSEV bizim için çok önemli. Çok kıymetli işler yapıyorlar. Onlarla olan desteğimiz hiçbir zaman azalmayacak. Kendileri birçok insanın hayatına dokunuyor ve bundan dolayı onlarla gurur duyuyorum.
Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com
Kayseri Talaslı çocuklardan örnek davranış
İçişleri: Okullarda güvenlik tedbirleri artırıldı
Mersin’de 'Engelsiz Yaşam Parkı' sosyalleşmenin adresi oldu
Bilecik’te “Aynadaki Yabancı” söyleşisi gençlere farkındalık kazandırdı
KTO Avrupa'ya dijital ticaret köprüsü
16 Nisan 2026 hava durumu raporu... Bugün hava nasıl olacak?
- Perşembe 20.2 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 19.8 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 14.1 ° / 8.3 ° Şiddetli yağmurlu


