BELEDİYE365 9.03.2026 14:57:43 0
Manavgat

Manavgat'ta 8 Mart Etkinlikleri: Sanat, Edebiyat ve Dayanışma Vurgusu

Manavgat Belediyesi ve ÇYDD iş birliğinde düzenlenen programda, karma sergi, yazar buluşması, söyleşi ve panel ile kadın emeği ve dayanışması öne çıkarıldı.


Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’in öncülüğünde, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde kapsamlı bir etkinlik düzenlendi. Program, sanat, edebiyat, söyleşi ve panel gibi çeşitli etkinlikleri bir araya getirdi.

Geniş Katılımlı Organizasyon

Manavgat Belediyesi ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Manavgat Şubesi iş birliğinde gerçekleştirilen programa, Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın yanı sıra çok sayıda davetli, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, kadın yazarlar, sanatçılar ve vatandaşlar katıldı. Gün boyu süren organizasyonda, kadın emeği, üretimi, toplumsal katkısı ve dayanışma ruhu farklı başlıklarda ele alındı.

Çok Yönlü Etkinlik Programı

Program; karma sanat sergisi açılışı, Manavgatlı kadın yazarların tanıtımı, gazeteci-yazar Zeynep Oral ile söyleşi, “Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek” başlıklı panel ve kitap imza etkinliğini içeren zengin bir içerik sundu.

Sanat ve Edebiyat Buluşması

Etkinliklerin ilk bölümünde açılışı yapılan karma sanat sergisi, kadın sanatçıların eserlerini vatandaşlarla buluşturdu. “Dünya Emekçi Kadınlar Günü Manavgat Kadın Yazarları ile Buluşuyor” başlıklı bölümde ise Manavgatlı kadın yazarlar tanıtıldı. Ardından, gazeteci-yazar Zeynep Oral’ın katılımıyla bir söyleşi ve imza programı gerçekleştirildi.

“Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek” Paneli

Etkinlik kapsamında düzenlenen “Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek” konulu panele, gazeteci-yazar Zeynep Oral, MATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Mimar Ezgi Şevik, Avukat Umut Çiftçi, MEDER Başkanı Deniz Yılmaz ve Eski Hisar Mahallesi Muhtarı Münevver Çetin konuşmacı olarak katıldı. Kadınların toplumsal yaşamda, mesleki hayatta, yerel yönetimlerde ve sivil toplum alanındaki rolleri panelde tartışıldı ve katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Başkan Vekili Çiçek'ten Mesaj

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, programda yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün kadınların emeğinin, mücadelesinin ve toplumsal hayata kattığı değerin hatırlanması açısından önemine değindi. Çiçek, “Kadınların eşit, özgür ve güçlü bireyler olarak yaşamın her alanında var olması, daha adil ve daha güçlü bir toplumun temelidir. Manavgat Belediyesi olarak kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta daha görünür olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 8 Mart vesilesiyle emeğiyle, bilgisiyle ve üretimiyle hayatı güzelleştiren tüm kadınları saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.


Antalya,Manavgat Belediyesi

Antalya,Manavgat Belediyesi
belediye365.com


Bozüyük'te 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi
Ordu'da kadınların dünyasına dokunan yeni oyun
Edirne Keşan MTAL’de sera heyecanı
Sakarya'da Başkan Alemdar, hizmetleri sıraladı, uyum vurgusunu yineledi
Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı Yayımladı
Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, Kreşte Annelerin ve Öğretmenlerin Kadınlar Günü'nü Kutladı
İstanbul Bakırköy’de Türkiye’nin geleceği konuşuldu
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Yürüyüş Düzenlendi
Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışı Manavgat'ta Gerçekleşti
Kraliçeler Online Satranç Festivali'nde yarı finalde Bursalı bir isim
Bursa’da kadınlardan 'şiddetsiz ve eşit yaşam' talebi
Ağrı DEM'de Serhat Köroğlu Yılmaz’ın İl Başkanlığı düştü
Malatya MABEM'den öğrencilere ücretsiz sınav
Manavgat'ta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde 'Kadın Olmanın Günahı' Belgeseli Gösterildi
Gelir İdaresi’nden evde beyanname hizmeti
ABD'den Türkiye güneyine seyahat uyarısı!
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlandı
Bandırma'da Tarımsal Destek ve Hibe Programları Eğitimi Düzenlenecek

Bozüyük'te 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

Ordu'da kadınların dünyasına dokunan yeni oyun

Edirne Keşan MTAL’de sera heyecanı

Sakarya'da Başkan Alemdar, hizmetleri sıraladı, uyum vurgusunu yineledi

Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı Yayımladı

Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, Kreşte Annelerin ve Öğretmenlerin Kadınlar Günü'nü Kutladı

  • Pazartesi 12.9 ° / 1.6 ° false
  • Pazartesi 12.9 ° / 1.6 ° false
  • Salı 15.6 ° / 1.7 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
9.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14