GÜNDEM 17.04.2025 17:18:11 0
Manisa Büyükşehir çalışanlarına promosyon müjdesi

Manisa Büyükşehir çalışanlarına promosyon müjdesi

Manisa Büyükşehir çalışanlarına promosyon müjdesi


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, memur ve sözleşmeli personeli kapsayan ve çalışanlar lehine önemli iyileştirmelerle güncellenen banka promosyon protokolünü imzaladı.

MANİSA (İGFA) - Manisa'da imzalanan ek protokol ile 21 ay süre uzatımı gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Ferdi Zeyrek, “Kişi başı 50 bin liraya ulaşan bu promosyon miktarı, çalışanlarımızın bütçesine doğrudan katkı sağlayacak. Bu promosyon bedelini iyi günlerde, aileleriyle sevdikleriyle harcasınlar. Onların yüzü gülsün ki biz de çok sevdiğimiz Manisa’ya güzel hizmetleri hep birlikte yapalım” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Jeopark Belediyeler Birliği bünyesinde görev yapan memur ve sözleşmeli personeli kapsayan banka promosyon protokolü, çalışanlar lehine önemli iyileştirmelerle güncellendi. Protokolü imzalayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e, Genel Sekreter Burak Deste, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Başkan Danışmanı Ferhat Fırat, Tüm Yerel Sen Manisa Şube Temsilcileri Mehmet Yıldırım ve İsmail Cem Güven de eşlik etti.

BİN 116 ÇALIŞANI KAPSIYOR

Geçtiğimiz yıl imzalanan 14 Nisan 2027’e kadar geçerli olan mevcut protokol kapsamında Halk Bankası’nın, kişi başı 33 bin 150 lira tutarında promosyon ödemesi yaptığını kaydeden Başkan Ferdi Zeyrek, “Bugün imzaladığımız ek protokol ile sözleşme kapsamını biraz daha genişleterek 21 ay süre uzatımıyla 14 Ocak 2029 tarihine kadar geçerli olacak şekilde yeni bir düzenleme yaptık. Bu tarihten itibaren Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ, BESOT, Jeopark Belediyeler Birliği, şirketlerimiz dahil tüm çalışanlarımızın promosyon tarihlerini de aynı döneme denk getirmiş olduk. Bu protokolle yeni dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 769, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 345, Jeopark Belediyeler Birliği’nin 2 çalışanı olmak üzere toplam bin 116 personelimiz, yeni protokolden faydalanacak” dedi.

“21 AY İÇİN 50 BİN LİRA”

Başkan Ferdi Zeyrek, “Yapılan anlaşmaya göre 21 ay için kişi başı toplam 47 bin lira promosyon ödenecek. Ek olarak, Mayıs 2025, Mayıs 2026 ve Mayıs 2027 dönemlerinde olmak üzere üç yıl boyunca kartlarına, kişi başı biner lira paraf/para yüklenecek. Böylelikle çalışanlarımız kişi başı toplam 50 bin liralık promosyon ödemesi almış olacak. Geçtiğimiz dönem yapılan protokolde 3 yıl boyunca 33 bin 150 lira olan ödemeyi, 21 ay için 50 bin liraya çıkardık. Çalışanlarımızın alın teri ve emeği bizim için kıymetlidir. Ekonomik koşulları göz önünde bulundurarak promosyon anlaşmamızı onların lehine olacak şekilde yeniliyoruz. Bu promosyon miktarı, çalışanlarımızın bütçesine doğrudan katkı sağlayacak. Bu anlaşma, emeğe verdiğimiz değerin ve sosyal belediyecilik anlayışımızın bir göstergesidir” diye konuştu.

“İYİ GÜNLERDE, AİLELERİYLE, SEVDİKLERİYLE HARCASINLAR”

Geçtiğimiz Ocak ayında da Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BESOT A.Ş. bünyesinde görev yapan personelin maaş ödemeleri için tüm bankaların davet edildiği ve 6 bankanın katıldığı ihale gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Zeyrek, “Yapı Kredi Bankası verdiği teklifle birinci olmuştu. Çalışanlarımıza 51 bin lira promosyon desteği sağlanmıştı. Bu promosyon protokolünde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu şekilde promosyon desteklerini tüm şeffaflığıyla vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’de çalışan tüm aile bireylerimin de bütçesine bu şekilde katkıda bulunduğumuz için çok mutluyum. Bu promosyon bedelini iyi günlerde, aileleriyle, sevdikleriyle harcasınlar. Onların yüzü gülsün ki biz de çok sevdiğimiz Manisa’ya güzel hizmetleri hep birlikte yapalım” ifadelerini kullandı.

“KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Genel Sekreter Burak Deste de “Protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Böylesine bir ekonomik destek bu ortamda son derece kritik. Önemli olan daha kısa süre için çok daha fazla bir promosyon ödemesinin sağlanması. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı ise “Arkadaşlarımıza sağlanan böyle bir imkan için çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarımız çok mutlu olacaklar” ifadelerini kullandı.



Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi İkinci Taksit Ödemeleri Başladı
Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya Tüccarlar İş Merkezi Esnaflarını Ziyaret Etti
Yılmaz ve Akarsu'dan Çetinkaya'ya Teşekkür Ziyareti
Üreten Kadınlar Buluşması Dokumapark'ta Gerçekleşecek
Kaysın Kuliyev'in Yeni Büstü Keçiören'de Törenle Açıldı
Kepez Belediyesi Emekli Lokalleri ile Sosyal Yaşamı Güçlendiriyor
Kepez'de Öğretmenler Günü İçin Türküler Konseri Düzenlenecek
Mamak Belediyesi Personeline İşitme Sağlığında Özel İndirim
Mamak Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri ile Vatandaşlara Ulaşıyor
Kestel Mahallesi'nde Yol Çalışması Tamamlandı
Alanya Belediyesi Mavi Bayrak Süreçleri İçin Online Toplantı Düzenledi
Bolu'da Seyir Halindeki Araçtan Broşür Atan Kişiye Ceza
Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur'dan Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı
Bolu'da Altyapı Yenileniyor: CTP Borular Çelikle Değiştiriliyor
Hacıyusuf Mahallesi'nde Ada İçi Düzenleme Kararı Alındı
Çorlu'da Melahat Kozar İlkokulu'na Yeni Spor Salonu Açıldı
Eyyübiye'de Altı Yetim Çocuklu Aile Yeni Evine Kavuştu
Karaköprü'de Öğretmenler Voleybol Turnuvasında Yarışıyor
Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi İkinci Taksit Ödemeleri Başladı
Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya Tüccarlar İş Merkezi Esnaflarını Ziyaret Etti

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya Tüccarlar İş Merkezi Esnaflarını Ziyaret Etti

Yılmaz ve Akarsu'dan Çetinkaya'ya Teşekkür Ziyareti

Üreten Kadınlar Buluşması Dokumapark'ta Gerçekleşecek

Kaysın Kuliyev'in Yeni Büstü Keçiören'de Törenle Açıldı

Kepez Belediyesi Emekli Lokalleri ile Sosyal Yaşamı Güçlendiriyor

Kepez'de Öğretmenler Günü İçin Türküler Konseri Düzenlenecek

  • Perşembe 20.2 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 12 ° false

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7