GÜNDEM 16.04.2025 17:33:31 0
MASKİ Matik’lerden ulaşım kartlarına bakiye yükleme dönemi başlıyor

MASKİ Matik’lerden ulaşım kartlarına bakiye yükleme dönemi başlıyor

MASKİ Matik’lerden ulaşım kartlarına bakiye yükleme dönemi başlıyor


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı daha tanıttı. MASKİ Matik cihazları, 1 Mayıs tarihinden itibaren ulaşım kartlarına da bakiye yükleme hizmeti sunmaya başlayacak. Manisa genelinde 51 noktada hizmet veren MASKİ Matik cihazlarının sayısı da kısa süre içinde 81’e çıkarılacak.

MANİSA (İGFA) - Projeyi uygulamalı anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “1 Mayıs tarihi itibarıyla sona erecek olan şoför kart uygulaması nedeniyle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. MASKİ Matikler artık kartlı su sayaçlarının yanı sıra ulaşım kartlarına da bakiye yükleme imkanı sunacak. Cihazlarda hem kredi kartı hem de bankamatik kartınızla işlem yapabileceksiniz. Çok basit bir kullanımı var. Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Toplu taşımada, 1 Mayıs 2025 tarihi itibarıyla sona erecek olan şoför kart uygulaması sonrasında, vatandaşlara kolaylık sağlaması amacıyla MASKİ Matiklere ulaşım kartlarına bakiye yükleme özelliği de geliyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen uygulama, Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tarafından tanıtıldı. MASKİ İkiz Kuleler Hizmet Binasındaki cihazdan banka kartı ile ilk yüklemeyi yapan Başkan Zeyrek, 1 Mayıs’ta tüm MASKİ Matiklerde devreye girecek yeni uygulama ile ilgili detayları anlattı. Tanıtımda, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Genel Müdür Yardımcıları Bircan Kaynak, Doç. Dr. Özgür Avşar ile Bülent Çamur, MANULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Engin Ermiş, MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Fehmi Özcan, Abone İşleri Dairesi Başkanı Gülay Kuşçu, şube müdürleri ve çalışanlar da yer aldı.

İLK YÜKLEMEYİ BAŞKAN ZEYREK YAPTI

İlk yüklemeyi yapan Başkan Ferdi Zeyrek, ulaşım kartlarına bakiye yüklemenin artık çok kolay olduğunu belirterek, “Şu an 17 ilçemizde 51 adet MASKİ Matik bulunuyor. 30 tane ilave ile kısa süre içinde 81 noktada hizmet verecek MASKİ Matikler artık ulaşıma da destek olacak. Şunu hatırlatmak isterim ki 1 Mayıs’tan itibaren şoför kartlarına son verilecek ve Manisalı tüm hemşehrilerimi, Manisa Kart’ı alma noktasında da teşvik edecek olan bir uygulama. Hayatı kolaylaştıracak olan MASKİ Matiklerimizin yazılımları, MASKİ Genel Müdürlüğü’müzün Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığındaki arkadaşlarımızın çalışmalarıyla yapıldı. Kendilerine çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Artık, ulaşım kartınızı cihaza okuttuğunuzda bankamatik ve kredi kartınızla, ne kadar yüklemek istediğinizi işaretlemeniz yeterli. Çok basit bir kullanımı var. 1 Mayıs’tan itibaren tüm MASKİ Matiklerden bu işlemi yapabileceksiniz. Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.



Konya Karatay'da 19 Mayıs kapsamında ödüllü tenis turnuvası
İçişleri'nden 'Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları'nda anneler coşkusu
Edirne Keşan’da okullar alarm veriyor!
KEFEK üyeleri Efes Tarlası Yaşam Köyü’nü gezdi
Yuvamız İzmir’de anneleri mutlu eden etkinlik
İzmir Boccia takımının görünmez kahramanları... Fedakâr anneler çocukların en büyük destekçisi
Gebze KAI Derneği'nden anlamlı Anneler Günü
Bilecik’te Kardelen'in hayali gerçek oldu
Bursa İnegöllü miniklerden annelerine sürpriz
Kocaeli'den kadınlara özel sağlıklı yaşam etkinliği
CHP’li Yunak'tan Pazaryeri köylerine yakın mercek
Mavi Vatan'da tarihi başarı!
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü coşkusu
Konya'da tekerlekli sandalyede pota heyecanı
Başkan Kınay’dan emek ve halk vurgusu
Teknolojinin kalbi Selçuklu’da atacak
Bakan Göktaş, gence kız istedi!
Akdeniz Akademisi Demokrasi Okulu açıldı
Konya Karatay'da 19 Mayıs kapsamında ödüllü tenis turnuvası
İçişleri'nden 'Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları'nda anneler coşkusu

İçişleri'nden 'Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları'nda anneler coşkusu

Edirne Keşan’da okullar alarm veriyor!

KEFEK üyeleri Efes Tarlası Yaşam Köyü’nü gezdi

Yuvamız İzmir’de anneleri mutlu eden etkinlik

İzmir Boccia takımının görünmez kahramanları... Fedakâr anneler çocukların en büyük destekçisi

Gebze KAI Derneği'nden anlamlı Anneler Günü

  • Pazar 16.9 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 8.7 ° false
  • Salı 20.1 ° / 7.2 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 33 24 3 6 51 78
3.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
4.Beşiktaş 32 15 7 10 17 55
5.İstanbul Başakşehir 33 15 12 6 6 51
6.Eyüpspor 33 14 11 8 8 50
7.Göztepe 32 12 10 10 13 46
8.Trabzonspor 32 12 10 10 13 46
9.Kasımpaşa 32 10 9 13 -2 43
10.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
11.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
12.Gazişehir Gaziantep 33 12 15 6 -5 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 33 10 15 8 -10 38
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 32 2 26 4 -51