Masmavi Gülben Antalya’yı aydınlattı
Masmavi Gülben Antalya’yı aydınlattı
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Antalya’da verdiği konserle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. İzocam’ın bayi toplantısında sahneye çıkan Ergen, sahnedeki enerjisi ve güçlü performansıyla salonu adeta masmavi bir ışıkla doldurdu.
İSTRANBUL (İGFA) -15 Nisan’da başrollerini Perran Kutman ve Müjdat Gezen ile paylaşacağı “Gırgıriye Müzikali” için haftalardır yoğun prova temposunda çalışan sanatçı, konser öncesi ve sonrası provalarına ara vermeden devam ediyor.
Yeni projesiyle ilgili konuşan Gülben Ergen, “Dadı’dan sonra meslek hayatımın en güzel ve en değerli projelerinden biri” dediği Gırgıriye Müzikali için büyük bir heyecan duyduğunu dile getirdi.
Antalya’daki konserini tamamlayan Gülben Ergen, gece bitiminde vakit kaybetmeden yeniden provalara yetişmek üzere İstanbul’a döndü.
Aile'den 'barınma desteği' uyarısı! O iddialar asılsız!
Şaban Kazdal'ın Anayasa Mahkemesi Üyeliği 'Resmi'leşti
Kocaeli'de kentsel dönüşüm ve imar konuları görüşüldü
İzmir'de Meslek Fabrikası binlerce hayata dokunuyor
Viranşehir Kırsalında Sel Sonrası Altyapı Onarımı Sürüyor
Bursa'da Can Ozan, Uludağ'ın Eteğinde Konserler'de Sahne Aldı
- Cuma 20.5 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.6 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 14.3 ° / 3.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu


