Merkez Kent Lokantası'nda 400 Kişilik Yemek Hayrı
Gördes Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, hayırsever bir vatandaşın desteğiyle hazırlanan 400 kişilik yemek, Merkez Kent Lokantası'nda ücretsiz olarak ikram edilecek.
Hayırsever Vatandaşın İnisiyatifiyle Yemek İkramı
Gördes Belediyesi bünyesindeki Merkez Kent Lokantası'nda, hayırsever bir vatandaşın desteğiyle düzenlenen yemek hayrı gerçekleştirilecek. Merhum Kudret Arı'nın ruhuna ithaf edilen bu organizasyon kapsamında, toplam 400 kişiye yemek ikram edilmesi planlanıyor.
İkramın Detayları ve Zamanı
Ücretsiz İkram Programı
Hazırlanan yemekler, 9 Ekim Cuma günü saat 12.30 itibarıyla Merkez Kent Lokantası'nda vatandaşlara ücretsiz olarak sunulacaktır. Belediyeye bağlı tesislerde gerçekleştirilecek olan bu organizasyon, hayırseverin desteğiyle toplum için birerer paylaşım alanı oluşturacaktır.
Taziye ve Dua
Merhum İçin Başsağlığı Mesajı
Belediye tarafından yapılan açıklamada, merhum Kudret Arı için Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dilekleri paylaşılmıştır. Yapılan hayrın kabul olması temennisiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, bölge halkına açık olacaktır.
Manisa,Gördes Belediyesi
belediye365.com
Şap Hastalığına Karşı Alınacak Tedbirler Duyuruldu
Haşhaş Üretiminde Ekim Talimatı Yayınlandı
Evciler Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Evciler Belediyesi Tarafından 872 Dekar Tarla İçin İhale İlanı Yayınlandı
Alpu İçme Suyu Altyapısında 58 Milyon TL'yi Aşan Yatırım
Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Edebiyat Şenliği Düzenleniyor
- Salı 23.1 ° / 15.1 ° Çok bulutlu
- Çarşamba 17.1 ° / 14.6 ° Hafif sağnak yağışlı


