Murat Dalkılıç ve Afra’dan tribün ruhunu taşıyan şarkı... Milli coşkuya Dalkılılç imzası
Murat Dalkılıç ve Afra’dan tribün ruhunu taşıyan şarkı... Milli coşkuya Dalkılılç imzası
Murat Dalkılıç, 2026 FIFA Dünya Kupası’na 24 yıl aradan sonra katılma hakkı kazanan A Milli Futbol Takımı için hazırladığı özel şarkı “Bir”i müzikseverlerle buluşturdu. Sözü ve müziği Murat Dalkılıç’a ait olan parçanın düzenlemesini Can Atayılmaz üstlenirken, şarkıda Dalkılıç’a Afra eşlik etti.
SAKARYA (İGFA) - Milli takımın Dünya Kupası heyecanını tribün ruhuyla buluşturan proje için Sakarya’da 80 bin kişilik dev bir organizasyonda kamera karşısına geçildi.
Bedran Güzel yönetmenliğinde çekilen klip, enerjisi ve kalabalığın yarattığı atmosferle kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan projeleri arasına girdi.
“Bir”, yalnızca bir şarkı değil; aynı anda söylenen ortak bir duyguya dönüştü. Marş havası taşıyan proje, milli takım coşkusunu müziğin ritmiyle bir araya getirdi.
Murat Dalkılıç, şarkının çıkışını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Dalkılıç paylaşımında, “Bunu yaptığımız için çok mutluyum. Aylarca çalıştık, güzel bi ekip ‘Bir’ olduk. Bu şarkıyı Milli Takımımızın Dünya Kupası’na gitmesi şerefine hazırladık, şimdiye kadar her kim yaptıysa emeğine sağlık… Birliğimiz, irliğimiz, dirliğimiz daim olsun..” ifadelerine yer verdi.
Bilecik'te Vali Sözer’den çocuklara anlamlı ziyaret
İzmir Büyükşehir: Süreçler hukuka uygun
Bursa Büyükşehir, Bakan Kurum'da müjdeli haber bekliyor
Yeni tip çıkarma gemisinde ikinci teslimat... Ç-160 Deniz Kuvvetleri envanterinde
Türkiye Mavi Bayrak’ta dünya üçüncülüğünü korudu... 2026’da 654 tesis sertifikalandı
BUSKİ'nin 2025 Faaliyet Raporu'na Meclis’ten onay
- Çarşamba 20.9 ° / 12.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Perşembe 19 ° / 12.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 18.5 ° / 14.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


