YAŞAM 14.09.2026 13:51:32 0
Natura Bissé, "The World's 50 Best Hotels 2026"nın "Resmi Spa Markası" unvanını yeniledi

Natura Bissé, "The World's 50 Best Hotels 2026"nın "Resmi Spa Markası" unvanını yeniledi

Natura Bissé, "The World's 50 Best Hotels 2026"nın "Resmi Spa Markası" unvanını yeniledi

Reklam

İspanyol cilt bakım markası, konaklama sektörüne olan katkılarını güçlendiriyor ve 2030 yılına kadar Hotel & Spa’nın ekonomik etkisini iki katına çıkararak 102 milyon avroya ulaştırmayı planlıyor.

BARSELONA, İSPANYA (İGFA) - Yüksek performanslı formülleri ve spa deneyimleriyle uluslararası alanda tanınan İspanyol lüks cilt bakım markası Natura Bissé, lüks konaklama sektöründe mükemmelliği ödüllendiren küresel otorite The World’s 50 Best Hotels’in "Resmi Spa Markası" unvanını üst üste ikinci yılda da yeniledi. Dünyanın En İyi 50 Oteli organizasyonu, bu yılki yıllık ödül törenini bu hafta Paris'te gerçekleştirecek.

Yenilenen bu ortaklık, Natura Bissé'nin dünyanın en seçkin otellerindeki varlığını daha da güçlendirirken; üst düzey seyahat ve iyi yaşam (wellness) turizminin eşi benzeri görülmemiş bir büyüme kaydettiği bu dönemde, markanın lüks konaklama sektörüne yönelik uzun vadeli taahhüdünü de pekiştiriyor.

Bu stratejinin bir parçası olarak Natura Bissé, önümüzdeki beş yıl içinde Otel ve Spa kanalına yaptığı yatırımı ikiye katlamayı ve iş hacmini 2025’teki 47 milyon avrodan 2030’a kadar 102 milyon avroya çıkarmayı planlıyor. Hedef, önde gelen otel gruplarıyla stratejik ortaklıkları derinleştirirken, dünyanın dört bir yanındaki konuklara sunulan sağlık ve zindelik deneyimlerini sürekli olarak iyileştirmektir.

Natura Bissé CEO'su Verónica Fisas konuya ilişkin şunları söyledi: “Günümüzde konaklama sektörü, iyi yaşamın vazgeçilmez hale geldiği yeni lüks anlayışının en önemli itici güçlerinden biridir. The World's 50 Best Hotels ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık, kalıcı değer yaratan deneyimler sunmak için en seçkin otellerle yan yana çalışmak şeklinde özetleyebileceğimiz uzun vadeli vizyonumuzu yansıtmaktadır.”

Günümüzde Natura Bissé, The Ritz-Carlton, Four Seasons, Waldorf Astoria, Rosewood, Belmond, St. Regis, Fairmont ve Grand Hyatt gibi dünyanın en ikonik konaklama markalarının da aralarında bulunduğu, yaklaşık 60 ülkede 400’den fazla lüks tesisle iş birliği yapmaktadır.

Natura Bissé, konaklama ekosisteminin genelinde kapsamlı bir iyi yaşam portföyü sunmaktadır: Markaya "Dünyanın En İyi Spa Markası" unvanını kazandıran (2018–2021, 2025) imza spa bakımlarından, Ricardo Fisas Natura Bissé Vakfı'nı desteklemek amacıyla La Bottega iş birliğiyle geliştirilen sosyal sorumluluk odaklı otel buklet ürünlerine (amenities) kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.

50 Best Genel Müdürü Lorraine Keogh ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Natura Bissé ile ortaklığımızı sürdürmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Dünyanın en iyi otelleri, konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatmak için sürekli yeni yollar arıyor ve bu süreçte sağlıklı yaşam giderek daha önemli bir yer tutuyor. Natura Bissé’nin uzmanlığı ve dünyanın önde gelen birçok otelle kurduğu uzun soluklu ilişkiler, onları harika bir ortak haline getiriyor.



Bursa Nilüfer’de gençler ‘Alternatif Kamp’ta buluştu
Bursa Nilüfer’de gençler ‘Alternatif Kamp’ta buluştu
Sakarya Büyükşehir'den ücretsiz ulaşım için vize hatırlatması
İstanbul’da kiralık sosyal konut projesi için başvurular başladı... Başvuru ücreti yok!
Bursa İnegöl’de Gençlik Yılı, gençlik ve spor çalışmalarıyla taçlanıyor
Okullarda Medya ve Bilgi Okuryazarlığı Kulüpleri kuruluyor
Konya Karatay’da yeni eğitim yılı coşkuyla başladı
BTSO Başkanı Burkay Kayapa OSB’deki firmalarla buluştu
Natura Bissé, "The World's 50 Best Hotels 2026"nın "Resmi Spa Markası" unvanını yeniledi
Kocaeli İzmit’te çocuklara sağlıklı başlangıç
Sakarya'da İlköğretim Haftası kutlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ali Türkkan’a tebrik
Kocaeli İshakçılar’da büyük güreş heyecanı
Ordu'da okul çevrelerinde güvenlik mesaisi
MHP İzmir'de Veysel Şahin güven tazeledi
Denizli'de çocuklar “Okula Merhaba” şenliğinde buluştu
Çayırova’da yeni eğitim-öğretim döneminin ilk ders zili çaldı
Malkaralı kadınlar hem üretiyor hem gelişiyor
Ordu Büyükşehir’den Perşembe’ye yeni isale hattı

Bursa Nilüfer’de gençler ‘Alternatif Kamp’ta buluştu

Sakarya Büyükşehir'den ücretsiz ulaşım için vize hatırlatması

İstanbul’da kiralık sosyal konut projesi için başvurular başladı... Başvuru ücreti yok!

Bursa İnegöl’de Gençlik Yılı, gençlik ve spor çalışmalarıyla taçlanıyor

Okullarda Medya ve Bilgi Okuryazarlığı Kulüpleri kuruluyor

Konya Karatay’da yeni eğitim yılı coşkuyla başladı

  • Pazartesi 23.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 24.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 26 ° / 14.6 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 5 4 0 1 7 13
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 5 4 1 0 8 12
3.AMED SPORTİF FAALİYETLER 5 3 1 1 7 10
4.KASIMPAŞA A.Ş. 5 2 0 3 2 9
5.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 5 3 2 0 1 9
6.KOCAELİSPOR 5 3 2 0 1 9
7.CORENDON ALANYASPOR 5 2 1 2 1 8
8.TRABZONSPOR A.Ş. 5 2 2 1 4 7
9.ARCA ÇORUM FK 5 2 2 1 2 7
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 4 2 1 1 2 7
11.GENÇLERBİRLİĞİ 5 2 2 1 -4 7
12.FENERBAHÇE A.Ş. 4 2 2 0 2 6
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 5 1 3 1 -5 4
14.SAMSUNSPOR A.Ş. 5 1 3 1 -5 4
15.ERZURUMSPOR FK 5 1 3 1 -9 4
16.TÜMOSAN KONYASPOR 5 1 4 0 -4 3
17.EYÜPSPOR 5 1 4 0 -6 3
18.GÖZTEPE A.Ş. 5 0 3 2 -4 2