Ordu Büyükşehir’den Turnalık’a beton yol konforu
Ordu Büyükşehir’den Turnalık’a beton yol konforu
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmada en güzel 41 mahalle arasına seçilen Kabadüz Turnalık Mahallesi’nde beton yol çalışması gerçekleştirildi.
ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in değişim sözü verdiği mahallelerde çalışmalar bir bir hayata geçiriliyor.
Çevre düzenlemeleri ve altyapı yatırımlarıyla daha yaşanabilir ve dikkat çekici bir görünüme kavuşması hedeflenen mahallelerin turizme de katkı sağlaması amaçlanıyor.
Bu kapsamda Turnalık Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton yol çalışmasıyla ulaşım konforu artırıldı. Turnalık-Derinçay-Gümüşdere güzergâhına ve Karadeniz-Akdeniz Yolu’na ulaşım sağlayan mahalle merkezindeki çalışma, bölgenin ulaşım altyapısına katkı sundu.
Turnalık Mahalle Muhtarı Yalçın Çapa ve mahalle sakinleri, yollarının daha önce bozuk olduğunu belirterek çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Çapa ve vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.
Türkiye-Belçika Zirvesi Brüksel’de! Terörle mücadele, vize ve göç masada
Kağıthane ve Ayazağa derelerinin ıslah çalışmaları görüşüldü
Ticaret Bakanlığı’ndan Yetkilendirilmiş Yükümlü Firmalara bilgi paylaşımı çağrısı
Balıkesir’in su yönetimi tescillendi
Çorum Belediyesi yeni üretim tesisinin temelini attı
Eskişehir’de üreticilere kooperatifçilik eğitimi
- Pazartesi 17.8 ° / 10.7 ° Güneşli
- Salı 20.3 ° / 10.7 ° Güneşli
- Çarşamba 20.9 ° / 11.5 ° Güneşli


