Orta Doğu'daki gerilim uçuşları durdurdu! Riskler dolayısıyla seferler iptal edildi
Orta Doğu'daki gerilim uçuşları durdurdu! Riskler dolayısıyla seferler iptal edildi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yolcu ve uçuş güvenliği gerekçesiyle İran, Irak, Suriye, Lübnan ve Ürdün seferlerinin 6 Mart’a kadar, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve BAE uçuşlarının ise 3 Mart’a kadar iptal edildiğini açıkladı.
ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Orta Doğu hava sahasındaki riskler nedeniyle Pegasus Hava Yolları ve diğer hava taşımacılığı seferlerinde bazı düzenlemeler yapıldığını duyurdu.
Bakan Uraloğlu, yolcu ve uçuş emniyetini önceliklendiren kararlar kapsamında; İran, Irak, Suriye, Lübnan ve Ürdün seferleri 6 Mart 2026 tarihine kadar iptal edildiğini açıkladı.
Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri seferlerinin 3 Mart 2026 tarihine kadar iptal edildiğini duyuran bakan Uraloğlu, İran seferlerinin ise Pegasus Hava Yolları tarafından 12 Mart 2026 tarihine kadar gerçekleştirilmeyeceğini açıkladı.
Bakan Uraloğlu, bugün Suudi Arabistan’ın Riyad, Cidde ve Medine şehirlerine, ayrıca Umman’a seferlerin planlandığını ifade ederek, sürecin günlük olarak değerlendirildiğini ve şartlara göre gerekli tüm adımların kararlılıkla atılacağını kaydetti.
Kayseri Büyükşehir'den çiftçiye dev destek
Başkan Vekili Biba açıkladı... Bursa'da su fiyatlarına ayar geliyor
Bursa'da Başkan Vekili Şahin Biba ilk meclisini yaptı... İcraatlarımızı tüm Bursa görecek
Erzurum Pasinler’de güreşin kalbi atıyor
Bursa Büyükşehir seride beşincilik şansını kaybetti
Sakarya’da yol yapım çalışmaları sürüyor
- Cuma 19.8 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 14.1 ° / 8.3 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazar 14.6 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


