Osmangazi'de Altyapı Çalışmaları Hız Kazandı
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi'nde kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını güçlendirerek bölgenin altyapı kapasitesini artırıyor.
Osmangazi'de Altyapı Ağını Güçlendirme Çalışmaları
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi ilçesine bağlı Hüdavendigar Mahallesi'nde altyapı güçlendirme çalışmaları kapsamında kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatlarını gerçekleştirmektedir.
Genel Altyapı Seferberliği
Şahin Biba başkanlığında başlatılan altyapı seferberliği kapsamında, Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla 17 ilçede altyapı ağını güçlendirmek amacıyla nisan ayı itibarıyla harekete geçmiştir. Bu kapsamda eylül ayında 17 kilometrelik içme suyu, 16 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 6,2 kilometrelik yağmur suyu hattı imalatı tamamlanmıştır. Ayrıca aynı dönemde 27 bin 500 metrekare parke kaplama, 40 bin ton sıcak asfalt kaplama ve yama çalışması gerçekleştirilirken, 6 bin metreden fazla dere temizliği yapılmıştır. Ekim ayında da şehir genelindeki altyapı güçlendirme çalışmaları kesintisiz devam etmektedir.
Hüdavendigar Mahallesi İçin Yeni Hatlar
BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Hüdavendyar Mahallesi'nde belirlenen ihtiyaç noktalarında altyapı ağını güçlendirmektedir. Çalışmalar kapsamında 170 metrelik mevcut kanalizasyon hattı yenilenirken, bölgeye 170 metrelik yeni bir yağmur suyu hattı kazandırılmaktadır. Toplamda 340 metrelik altyapı imalatının tamamlanmasıyla, atık suların daha sağlıklı tahliye edilmesi ve yağışlı havalarda oluşabilecek su birikintileri ile taşkın risklerinin azaltılması hedeflenmektedir.
Mahalle Sakinlerinden Teşekkür
Hüdavendigar Mahallesi Muhtarı Mustafa Pala, bölgenin altyapı ihtiyacını karşılayacak çalışmaların yürütülmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Şahin Biba ve ilgili ekiplere teşekkürlerini iletmiştir.
Bursa,Bursa Belediyesi
belediye365.com
15. Bertiz Baydemirli Geleneksel Kısa Şalvar Güreş Festivali İçin Davet
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a Ziyaret
Süleymanpaşa Belediyesi'nden Geniş Kapsamlı Çevre ve Altyapı Çalışmaları
Belediye Başkanı Mustafa İlmek Kızılören Mahallesi'ndeki Parke Çalışmalarını İnceledi
İncesu Belediyesi'nden Okul ve Mezarlık Çalışmaları
Şaban Çopuroğlu'ndan ANAMOB 2026 mesaisi
- Cumartesi 27.3 ° / 15.5 ° Güneşli
- Pazar 27.3 ° / 16.5 ° Güneşli
- Pazartesi 26.3 ° / 16.9 ° Güneşli


