Şahinbey Millet Cami'nde Çocuklara Yönelik Ramazan Etkinliği Düzenlendi
Şahinbey Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği programda, dijital içerik üreticisi Sertaç Güngör ve Yazar Merve Gülcemal çocuklarla bir araya geldi. Etkinlikte, dijital dünyanın bilinçli kullanımı ve milli değ
Şahinbey Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik düzenlenen program, Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, dijital içerik üreticisi Sertaç Güngör ve Yazar Merve Gülcemal katıldı.
Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'nde öğle namazının ardından düzenlenen etkinliğe yüzlerce çocuk katıldı. Çocuklar, sosyal medyada tanınan isimlerden Sertaç Güngör ile buluşma fırsatı buldu. Programı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra çocuklar ve aileleri takip etti. Sertaç Güngör, sosyal medya hesaplarını takip ederken dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
Çocuk Dostu Cami Vurgusu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu tür programlarla çocukların camiye gitmeleri konusunda teşvik ettiklerini belirtti. Tahmazoğlu, "Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi zaten çocuk dostu bir cami. Biz burayı inşa ederken çocuklarımızı düşünerek inşa ettik. Özellikle külliye kısmında 4-6 yaş grubu için dört sınıf yaptık. Çocuklarımızın burada eğitim görmesi için kütüphanelerimiz, çok amaçlı salonumuz, oyun alanlarımız ve çocuklara yönelik kurslarımız var. Dolayısıyla biz istiyoruz ki çocuklar her zaman camide olsun. Hatta büyükler çocukları değil, çocuklar büyüklerine 'camiye beraber gidelim' diye davet etsin. Her Cumartesi günü öğle namazından sonra inşallah çocuklarımıza yönelik burada programlar yapacağız" dedi.
Dijital Farkındalık ve Değerler Sohbeti
Program boyunca çocuklarla milli ve manevi değerler üzerine sohbet gerçekleştiren Sertaç Güngör, sosyal medya ve internet kullanımında karşılaşılabilecek zararlı içeriklere dikkat çekti. Dijital dünyanın imkanlarının doğru ve bilinçli kullanılması konusunda mesajlar veren Güngör, soru-cevap şeklinde ilerleyen buluşmada çocukların sorularını yanıtladı. Güngör ayrıca çocuklara Filistinlilere destek olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Yazar Merve Gülcemal de çocuklara Filistin'le ilgili bir masal anlattı. Sertaç Güngör, Şahinbey Belediyesi'nin çocukları önceleyen bu tür etkinliklerinin örnek teşkil ettiğini ifade etti.
Yaklaşık bir saat süren etkinliğin ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Sertaç Güngör, çocuklar ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gaziantep,Şahinbey Belediyesi
Gaziantep,Şahinbey Belediyesi
belediye365.com
Adana'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Bir Hafta Sürecek
Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılında Mesaj Yayımladı
Kayseri'de Kartal Kavşağı Projesi Öncesi 305 Ağaç Naklediliyor
Şahinbey Millet Cami'nde Çocuklara Yönelik Ramazan Etkinliği Düzenlendi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig Yolunda Ankara'daki Dörtlü Finale Hazırlanıyor
Mersin'de 'Evimiz Atölye' Projesi ile Kadınlar Evlerini Üretim Merkezine Dönüştürüyor
- Perşembe 10.8 ° / 3.4 ° Güneşli
- Cuma 12.7 ° / 1.3 ° false
- Cumartesi 13.9 ° / 2.3 ° Güneşli


