Sakarya’da baharın büyüleyici cümbüşü
Sakarya’da baharın büyüleyici cümbüşü
Sakarya’da baharın gelişiyle birlikte doğanın uyanışı şehir genelinde kendini hissettirmeye başladı.
SAKARYA (İGFA) - Baharın gelişiyle birlikte Sakarya’nın dört bir yanında doğa uyanırken, parklar, refüjler ve yeşil alanlar Büyükşehir’in 200 bin adet lale, sümbül, çuha çiçeği ve menekşe dikimiyle rengârenk bir görüntüye kavuştu.
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte parklar, bahçeler ve yeşil alanlar rengârenk çiçeklerle buluşarak şehre güzellik kattı.
200 bin adet çiçek
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanları bahar mevsimine hazır hale getirdi. Kentin dört bir yanında ağaçlar çiçek açarken ekiplerin yaptığı çiçek dikimiyle ortaya doyumsuz bir manzara çıktı.
Ekipler şehrin merkez bölgelerinde 200 bin adet lale, sümbül, çuha çiçeği ve menekşe dikimi yaptı.
Refüjler, parklar ve akıllı kavşaklarda çiçek açtı ve şehir genelinde görsel bir şölen oluştu.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizin güzelliğine güzellik katan ağaçlar ve özenle toprakla buluşturduğumuz mevsimlik çiçeklerimiz kendini göstermeye başladı. ‘Bu Şehir Hepimizin’ anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında hemşerilerimizin hafızasında yer edecek görsel alanlar oluşturduk. Sahada özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.
İpekyolu Belediyesi, Gıda Denetimleri ile Halk Sağlığını Koruyor
İpekyolu Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi
Şırnak'ta Öğrenciler Polis Haftası'nda Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti
Kütahya’da İstiklale giden yolda Türkiye şehitlerini anıldı
Bilecik Pazaryeri’nden Diyarbakır’a şampiyonluk damgası
İpekyolu'nda Bahar Temizlik Seferberliği Kevenli TOKİ'ye Ulaştı
- Salı 18.5 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Perşembe 12 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


