SEEP Çanakkale 2026'nın Açılışı Gerçekleştirildi
SEEP Çanakkale 2026'nın Açılışı Gerçekleştirildi
Erasmus Student Network (ESN) bünyesinde düzenlenen Güneydoğu Avrupa Platformu (SEEP) 2026 toplantısı, 11 ülkeden 75 delegenin katılımıyla Çanakkale'de başladı. ESN Çanakkale tarafından, Çanakkale Belediyesinin de destekleriyle 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen toplantı, Avrupa'dan gelen öğrenci gönüllülerini ve temsilcileri bir araya getiriyor.
Toplantının açılış töreni, 16 Ekim Cuma günü Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene; Belediye Başkan Yardımcımız İrfan Dehmen, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve ÇOMÜ Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu da katıldı. Açılış konuşmalarının gerçekleştirildiği programda, uluslararası öğrenci hareketliliği, gönüllülük ve kültürlerarası etkileşimin önemi vurgulandı.
Dört gün sürecek toplantı kapsamında eğitim oturumları ve kültürel etkinlikler düzenlenerek katılımcılar arasında bilgi ve deneyim paylaşımı sağlanması hedefleniyor.
16.10.2026 16:37
Çanakkale,Çanakkale Belediyesi
belediye365.com
Kayseri Melikgazi'de 'pilav şenliği' hazırlığı
Meteoroloji’den çok sayıda il için kritik uyarı! Sağanak, fırtına ve kar bekleniyor!
Başkan Büyükakın'dan Yağış Sonrası Yaraları Sarma Sözü
Eşbaşkan Serra Bucak, Torino'da Barış Konferansı İçin Basın Açıklaması Yaptı
İçişleri Bakanı Çiftçi Sakarya'da Sel Bölgesini İnceledi
Gölcük Kültür Merkezi Projesi İçin İhale Süreci Başlıyor
- Cumartesi 15.1 ° / 8.6 ° Çok bulutlu
- Pazar 15.9 ° / 9.8 ° Güneşli
- Pazartesi 17.8 ° / 10.7 ° Güneşli


