Sefo'nun şarkıları Malatya'da yankılandı
Sefo'nun şarkıları Malatya'da yankılandı
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Malatya Kültür Yolu Festivali, sekizinci gününde Sefo'yu ağırladı. 100. Yıl Kent Parkı'nda sahne alan sanatçı, yüksek enerjisi ve sahne performansıyla festival akşamına hareket kattı.
KOCAELİ (İGFA) - Sefo, konser boyunca "Aşiyan", "Kördüğüm", "Affettim" ve "Bonita" başta olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser alanını dolduran müzikseverler, sanatçının şarkılarına sözleriyle, alkışlarıyla ve ritim tutarak eşlik etti.
Sahneye çıktığı ilk andan itibaren dinleyicilerle güçlü bir bağ kuran Sefo, hareketli repertuvarı ve dinamik performansıyla konser boyunca tempoyu yüksek tuttu. Festival alanındaki coşku, sanatçının sahne enerjisiyle birleşirken farklı yaş gruplarından müzikseverler aynı ritimde buluştu.
Malatya Kültür Yolu Festivali kapsamında 100. Yıl Kent Parkı’nda düzenlenen konserler, festivalin son gününde de müzikseverleri ağırlamaya devam edecek. Festival, 16 Ağustos akşamı Ferhat Göçer’in vereceği konserle sona erecek.
Denizli Topuklu Yaylası’nda bilim dolu bir hafta sona erdi
Antalya Boğaçayı’nda doğal yaşam için sucul ot temizliği
Alihan Kuriş tutuklandı! O operasyonda 38 şüpheliden 32’si tutuklandı
Ankara Ulus’ta dolmuşlar tek çatı altında topladı
Sefo'nun şarkıları Malatya'da yankılandı
Erzurum Kültür Yolu'nda ilk konser Oğuzhan Koç'tan
- Pazar 30.3 ° / 17 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 31.2 ° / 15.3 ° Güneşli
- Salı 33.1 ° / 14.7 ° Güneşli


