TURİZM 3.11.2020 11:19:00 0
Suuçtu Tabiat Parkında Konforlu Ulaşım Başladı

Suuçtu Tabiat Parkında Konforlu Ulaşım Başladı

Ayrıntılar>>>

Reklam

Türkiye’nin sayılı doğal güzellikleri arasında yer alan, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Suuçtu Şelalesinde, ulaşıma nefes aldıracak olan 2000 metrelik yeni ring yolu projesinde çalışmalar tamamlandı. 3 Milyon TL maliyetle Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından sıfırdan yapılan ring yolunda altyapı, yol açma, yol genişletme, çevre düzenlemesi, bağlantı yolları ve asfaltlama işlemlerinin ardından konforlu ulaşım başladı.

Yol güvenliği üst düzeyde
 

Özellikle yoğunluğun pik yaptığı yaz aylarında uzun araç kuyruklarını ortadan kaldıracak olan ring yolu projesi kırsal mahalleler ve bölge ulaşımına da büyük ölçüde katkı sağlamaya başladı. Eşsiz doğasıyla hayranlık uyandıran Şuuçtu Şelalesi Tabiat Parkına, tur düzenleyen doğaseverler ve bisiklet tutkunları güvenlik seviyesi üst düzeyde olan ring yolunu kullanarak doğrudan kamp alanlarına ulaşırken geniş ve konforlu yapısıyla olası trafik kazası riski de en aza indirildi.

3 bin ton sıcak asfalt
 

Yapımı tamamlanan Şuuçtu Şelalesi Tabiat Parkı ring yolunda incelemelerde bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “3 bin ton sıcak asfalt uygulanan projenin Mustafakemalpaşa Belediyesi marifetiyle ve sıfırdan yol açmak suretiyle yapıldığını söyledi.

Yaklaşık 1 yılda tamamlandı

Ana uzunluğu 1400 metre, bağlantı yolları ile birlikte toplam 2000 metre olan ring yolunda güvenlik ve konforun ön planda tutulduğunu ifade eden Başkan Kanar, altyapı, yol açma, yol genişletme, çevre düzenlemesi, bağlantı yolları ve asfaltlama çalışmalarının yaklaşık 1 yıl sürdüğünü belirtti. Başkan Kanar, “Yapılan çalışmalar neticesinde yolun en dar yerinden bile en az iki otobüsün geçebilecek şekilde planlandığını ayrıca duraklama, park yerleri ve yol bağlantılarının arttırıldığını belirterek, giriş-çıkış kapılarının bağlantıları sağlandı” dedi.

Söz verdiğimiz gibi’

Yüksek kesimde yer alan kırsal mahallelere ulaşımın sağlanması, bölgeye ekonomik değer sağlayan orman envanterlerinin taşınması, Suuçtu’ya ziyarete gelen tur firmalarının doğrudan kamp alanına ulaşımının sağlanması gibi birçok konuya çözüm getirdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, söz verdiğimiz gibi ulaşıma nefes aldıran ring yolunda konaklama, dönüş ve park yerlerini de planladık ifadelerini kullanarak “Projenin hayata geçmesinde büyük emek sarf eden Bursa Milletvekilimiz Mustafa Esgin ve desteklerini esirgemeyen Karayolları Genel Müdürlüğü ile Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’ne tüm kalbimle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Avusturya Şansölyesi Stocker, Türkiye’ye geliyor
Avusturya Şansölyesi Stocker, Türkiye’ye geliyor
Körfez’in iki yakası uluslararası boyuta taşınıyor
Fethiye açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı
Orman yangınlarında soruşturma sürüyor.. 34 şüpheliden 9'u tutuklandı
Bursa’da 700 yıllık ruh marşlarla yaşatılıyor
Bursa'da rahvan atları şampiyonluğa koştu
Aydınlı milli atlet Koray Uygun, U20 Dünya Şampiyonası’nda yarı finalde
J70 Türkiye Turu 3. ayakta Team Nautique Yachting şampiyonluğu elde etti
Havacılıkta Türkiye farkı... Havalimanlarında 7 ayda 138,7 milyon yolcu
İzmitli mahalle muhtarları Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırlandı
Artvin’de aranan 68 kişi yakalandı
2026-YÖKDİL/2 soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Bursa İznik 'MobilFest'in üçüncü durağı oldu
Aydın Kuyucak’ta ulaşım yatırımı
Kıyılarda yeni dönem! Bakanlık işgallere karşı devrede
Başkan Genç’ten Madur Dağı’nda 14 kilometrelik asfalt müjdesi
Manisa Salihli’de 4 caddeye sıcak asfalt
AgroGreen Bursa'da 80 şehir, 13 ülke ağırlayacak

Avusturya Şansölyesi Stocker, Türkiye’ye geliyor

Körfez’in iki yakası uluslararası boyuta taşınıyor

Fethiye açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı

Orman yangınlarında soruşturma sürüyor.. 34 şüpheliden 9'u tutuklandı

Bursa’da 700 yıllık ruh marşlarla yaşatılıyor

Bursa'da rahvan atları şampiyonluğa koştu

  • Pazartesi 35.6 ° / 17.6 ° Güneşli
  • Salı 35.9 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.6 ° / 17.8 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0