YAŞAM 27.04.2025 12:54:46 0
Uluslararası festivalde Kenan Doğulu coşkusu

Uluslararası festivalde Kenan Doğulu coşkusu

Uluslararası festivalde Kenan Doğulu coşkusu


Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, ünlü sanatçı Kenan Doğulu’yu Manisalılarla buluşturdu. On binlerce Manisalının büyük ilgi gösterdiği konserde Kenan Doğulu, sevilen şarkılarıyla meydanı dolduranları coşturdu. Enerjisi ve sahne performansıyla festivale damga vuran sanatçı, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

MANİSA (İGFA) - ‘Dolu Dolu Festival’ sloganıyla bu yıl 485’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, hafta boyunca birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu.

Festival kapsamında, Türk pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı. Meydanı dolduran sevenlerini “Bumaya” şarkısıyla karşılayan Doğulu, konser boyunca geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendirdi.

Enerjisi ve sahne performansıyla festivale damga vuran sanatçı, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Doğulu, Manisalılara seslenerek, “Sevgili küçükler, kıymetli büyüklerim, güzel Manisa’mın güzel insanları; hepiniz hoş geldiniz. Yüzyıllara dayanan bu köklü geleneğin, elbette bu yıl da coşku dolu geçeceğinden emindik. Bu güzelliği bize yaşatan, emeğiyle katkı sunan herkes için sizlerden büyük bir alkış istiyorum” dedi.

Alanı dolduranlara hitap eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Yüreğinde vatan, millet, Atatürk sevdası olan çok sevdiğim Manisalı hemşehrilerim, hepiniz hoş geldiniz. Buradan o kadar güzel görünüyorsunuz ki bu gülen yüzünüz, bu ışıldayan gözleriniz asla solmasın. Ben biliyorum ki bu ışıltıyı bir çift mavi gözden alıyoruz biz. Çünkü bize en büyük emanet olan Atatürk’ün Cumhuriyetini, ilke ve inkılaplarını savunacak olan Mustafa Kemal’in askerleri işte burada. İyi ki varsınız. Bu akşam çok eğlenin, ben sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız” dedi.

“Bu akşam beni değil Kenan’ı dinlemek istiyorsunuz biliyorum” diyen Başkan Zeyrek’in “Kenan’cım nasıl Manisa” sorusuna, Kenan Doğulu, “Harika, şahane, müthiş hissediyorum” yanıtını verdi. Doğulu, Zeyrek’i sahneden uğurlarken, “Zor günlerden geçiyoruz, hepimize Allah kolaylık versin. Onların da işi çok zor. Düzelecek her şey, merak etmeyin. Çok güzel olacak inşallah. Size harika şarkılar seçtim. Eski yeni bir sürü şarkı” ifadelerini kullandı.

Doğulu, ‘İlk Adımı Sen At’, ‘Rüya’, ‘Ara Beni Lütfen’, ‘Aklım Karıştı’, ‘Baş Harfi Ben’, ‘Gelinim’ gibi sevilen parçalarını seslendirerek, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı.



Başkan Tugay’dan greve karşı dayanışma çağrısı
TASKK yönetimi Mardin’de buluştu
Mardinli sporcu Ahmet Alkanoğlu'ndan bir başarı daha!
Bursa Nilüfer’de Karadeniz Festivali sona erdi
Türkiye’nin yeşil cenneti içinde büyüleyici bir yolculuk
Balıkesir’de KBRN tatbikatı başarıyla tamamlandı!
Hafız İsmail Özarpa, kazandığı ödülünü TİMAV'a bağışladı
Bursa Osmangazi’de kurban kesim yerleri belirlendi
Balıkesir'de KBRN Tatbikatı başarıyla tamamlandı
İzmit'te Atatürk Motifli aydınlatmalar caddeyi aydınlattı
Türkiye otomotiv sektöründe Çin etkisi güçleniyor!
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM ÖNCESİ SIKI DENETİM
Sakarya'da gençlere “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” eğitimi
2024'te sinema ve tiyatroda seyirci artışı
Manisa'da Kiraz Festivali coşkusu
Tirilye Zeytin Çiçeği'ne caz konserli final
1. Uluslararası Eğitim Kongresi Ankara’da başlıyor!
Sakarya’nın koşan tecrübesi Ali Turan kürsüyü bırakmıyor
Başkan Tugay’dan greve karşı dayanışma çağrısı
TASKK yönetimi Mardin’de buluştu

TASKK yönetimi Mardin’de buluştu

Mardinli sporcu Ahmet Alkanoğlu'ndan bir başarı daha!

Bursa Nilüfer’de Karadeniz Festivali sona erdi

Türkiye’nin yeşil cenneti içinde büyüleyici bir yolculuk

Balıkesir’de KBRN tatbikatı başarıyla tamamlandı!

Hafız İsmail Özarpa, kazandığı ödülünü TİMAV'a bağışladı

  • Pazartesi 24.7 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Salı 26.8 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.2 ° / 13 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 29 1 5 58 92
2.Fenerbahçe 35 25 4 6 50 81
3.Samsunspor 35 18 10 7 13 61
4.Beşiktaş 35 16 8 11 19 59
5.İstanbul Başakşehir 35 16 13 6 6 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 35 12 11 12 11 48
8.Göztepe 35 12 12 11 8 47
9.Kasımpaşa 35 11 10 14 0 47
10.Konyaspor 35 13 15 7 -4 46
11.Rizespor 35 14 17 4 -9 46
12.Kayserispor 35 11 12 12 -11 45
13.Gazişehir Gaziantep 35 12 15 8 -5 44
14.Antalyaspor 35 12 15 8 -23 44
15.Alanyaspor 35 11 15 9 -9 42
16.Bodrum FK 35 9 16 10 -13 37
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 35 6 21 8 -24 26
19.Adana Demirspor 35 3 28 4 -58 1