BELEDİYE365 2.01.2026 05:37:49 0
Van Büyükşehir Belediyesi, Saray ve Özalp Muhtarlarıyla İstişare Toplantıları Gerçekleştirdi

Van Büyükşehir Belediyesi, Saray ve Özalp Muhtarlarıyla İstişare Toplantıları Gerçekleştirdi

Yıl sonu muhtarlar toplantıları kapsamında düzenlenen buluşmalarda, ilçelere yönelik altyapı, yol ve tarım gibi konulardaki talepler değerlendirildi. Muhtarlar, sahada yaşanan sorunları yetkililere iletti.

Reklam

Van Büyükşehir Belediyesi, yıl sonu muhtarlar toplantıları kapsamında Saray ve Özalp ilçelerinde istişare toplantıları düzenledi. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantılarda, ilçelere ilişkin talepler değerlendirilerek ilgili birimlerce yapılacak çalışmalar ele alındı.

Belediye, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve hizmetleri daha etkin yürütmek amacıyla ilçe muhtarlar toplantılarını sürdürüyor.

Saray'daki Toplantıda Talepler Dinlendi

Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan, AK Parti Van İl Başkanı Abdulahat Arvas, AK Parti Saray İlçe Başkanı Latif Dündar, daire başkanları ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Ulaş Akhan, muhtarların mahallelerde devlet ile vatandaş arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü belirtti. Akhan, "Muhtarlarımızdan gelen her talep bizim için yol haritası niteliğindedir. İletilen sorunları sahada inceleyerek, ilgili birimlerimizle birlikte çözüm üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Saraylı muhtarlar ise yol, içme suyu ve altyapı başta olmak üzere mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirdi.

Heyet Özalp'e Geçti

Saray'daki toplantının ardından heyet, aynı gün Özalp ilçesine geçti. Özalp Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar da katıldı.

Burada da muhtarlara hitap eden Genel Sekreter Ulaş Akhan, hizmetlerin daha hızlı ve sağlıklı yürütülebilmesi için muhtarlarla yapılan istişarelerin büyük önem taşıdığını vurguladı. Akhan, "Özalp ilçemizde de muhtarlarımızdan gelen talepleri tek tek not alıyoruz. Tarım, hayvancılık, yol ve altyapı alanlarında dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışacağız" dedi.

Muhtarlardan Tarım ve Altyapı Vurgusu

Söz alan mahalle muhtarları, ilçede özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yaşadığı sıkıntıları, yol durumu ve altyapı eksikliklerini gündeme getirdi.

Toplantı sonunda her iki ilçede iletilen taleplerin takip edilerek çözüm sürecinin başlatılacağı, düzenli istişare toplantılarının diğer ilçelerde de sürdürüleceği muhtarlara iletildi.



Van,Van Belediyesi
belediye365.com


Antalya’da evde sağlık hizmeti bin 524 vatandaşa ulaştı
Antalya’da evde sağlık hizmeti bin 524 vatandaşa ulaştı
Bakan Tekin'den 'kılık kıyafet' vurgusu
TOFAŞ'ın ilk hafta biletleri satışta
Ankara Büyükşehir’den öğrencilere sıcak karşılama
İnegöl Belediyesi'nden gece eğlencesine tepki: “Bunun adı eğlence olamaz”
Hamzadere Projesinde sona doğru... 81 bin dekar arazi sulamaya açılıyor
İzmit'te şehit yakınları ve gazilere yeni dayanışma alanı
Trabzon’un kalbi modern görünüme kavuşacak
Bakan Çiftçi’den Yıldız Sarayı paylaşımı: “Ecdat yadigârı aslına uygun ihya edildi”
Mersin’de 80’ler buluşmasıyla Hareketlilik Haftası
Türkiye'den Bosna-Hersek'te vatandaşlara sağlık desteği
İpsala’da çocuklar savaşın gölgesindeki akranları için gökyüzüne umut bıraktı
İki cinayet dosyası daha aydınlatıldı... Bakan Gürlek: Hiçbir cinayet faili meçhul kalmayacak
CGTN: CGTN Kamuoyu Araştırması... Küresel yönetişime yönelik ŞİÖ Çözümü neden yoğun ilgi görüyor?
TMO'dan Bakan Yumaklı ile Erzincan ve Erzurum teması
Konya Büyükşehir’in Vefa Umresi’nde ikinci kafile dönüş yaptı
Keçiören’de “Bağımlılığa değil, hayata bağlan” yürüyüşü
Hindistan’dan Türk kuru meyvesine büyük ilgi

Antalya’da evde sağlık hizmeti bin 524 vatandaşa ulaştı

Bakan Tekin'den 'kılık kıyafet' vurgusu

TOFAŞ'ın ilk hafta biletleri satışta

Ankara Büyükşehir’den öğrencilere sıcak karşılama

İnegöl Belediyesi'nden gece eğlencesine tepki: “Bunun adı eğlence olamaz”

Hamzadere Projesinde sona doğru... 81 bin dekar arazi sulamaya açılıyor

  • Pazar 27.4 ° / 15.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.5 ° / 16 ° Güneşli
  • Salı 22.3 ° / 15.7 ° Çok bulutlu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 6 4 1 1 3 13
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 5 4 1 0 8 12
3.KOCAELİSPOR 6 4 2 0 3 12
4.CORENDON ALANYASPOR 6 3 1 2 2 11
5.TRABZONSPOR A.Ş. 6 3 2 1 8 10
6.AMED SPORTİF FAALİYETLER 5 3 1 1 7 10
7.KASIMPAŞA A.Ş. 6 2 0 4 2 10
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 5 3 2 0 1 9
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 6 2 2 2 0 8
10.FENERBAHÇE A.Ş. 5 2 2 1 2 7
11.ARCA ÇORUM FK 6 2 3 1 1 7
12.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 6 2 3 1 -1 7
13.GENÇLERBİRLİĞİ 6 2 3 1 -8 7
14.TÜMOSAN KONYASPOR 6 1 4 1 -4 4
15.SAMSUNSPOR A.Ş. 5 1 3 1 -5 4
16.ERZURUMSPOR FK 5 1 3 1 -9 4
17.EYÜPSPOR 5 1 4 0 -6 3
18.GÖZTEPE A.Ş. 5 0 3 2 -4 2