Yunusemre'de Çocuklara Yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimleri Devam Ediyor
Yunusemre Belediyesi ve Manisa Koruyucu Diş Hekimliği Derneği iş birliğiyle düzenlenen eğitimlerde, çocuklara doğru ağız bakım alışkanlıkları kazandırılması amaçlanıyor.
Protokol Kapsamında Eğitimler Sürüyor
Yunusemre Belediyesi ile Manisa Koruyucu Diş Hekimliği Derneği arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, çocuklara yönelik ağız ve diş sağlığı eğitimleri veriliyor. Eğitimlerin temel amacı, küçük yaşlarda doğru bakım alışkanlıklarının kazandırılması olarak öne çıkıyor.
Merkezlerde ve Okullarda Uygulamalı Anlatım
Eğitim faaliyetleri, Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile ilçedeki okullarda devam ediyor. 20 Mart Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla düzenlenen bir programda ise Diş Hekimi Faruk Tomruk, öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemini anlattı. Tomruk, doğru bakım tekniklerini uygulamalı olarak gösterdi.
Katılım ve Destek
Eğitim programına Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Gürtunca ve Seyit Ali Özmen, Sağlık Hizmetleri Müdürü Birsen Öcal, Kreş Müdürü Taner Taşdemir ve ilgili personel katıldı. Manisa Diş Hekimleri Odası üyeleri de etkinliğe destek vererek, öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye etti.
Eğlenceli ve Öğretici Bir Ortam
Program, çocukların hem yeni bilgiler edindiği hem de keyifli vakit geçirdiği bir ortamda gerçekleşti. Etkinlikle, konuya ilişkin farkındalığın artırılması hedeflendi.
Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com
Diyarbakır'da Kadın Ekonomisi, Kooperatif ve Komün Çalıştayı Gerçekleştirildi
Aksaray'da Okul Kantinleri Zabıta Denetiminden Geçti
Uludağ’da kar voleybolu şöleni başladı
Manisa Gördes’te üreticinin yüzü güldü... Fideler bereketli toprakla buluşuyor
İzmitli miniklerden ulu çınarlara anlamlı ziyaret
Dünya hayalini Kocaeli Büyükşehir’le gerçekleştirdi
- Cuma 20.5 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.6 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 14.3 ° / 3.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu


