YAŞAM 14.04.2025 09:12:55 0
Uluslararası dağ bisikleti yarışı Manisa’da gerçekleşti

Uluslararası dağ bisikleti yarışı Manisa’da gerçekleşti

Uluslararası dağ bisikleti yarışı Manisa’da gerçekleşti


Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun Haluk Günözgen Yunusemre MTB Cup C2 Ulusal ve Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı, Manisa’da gerçekleşti. 300 sporcunun katıldığı yarışmanın ödül töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, organizasyona yönelik imkanları genişleterek daha fazla sporcuyu Manisa’da ağırlamak istediklerini söyledi.

MANİSA (İGFA) - Manisa'da Yunus Emre Kültür Park'ta düzenlenen ve büyük bir heyecana sahne olan yarışta 300 sporcu 26 kilometrelik zorlu parkurda pedal çevirdi. Yunusemre Belediyesi ev sahipliğinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Vestel’in katkılarıyla düzenlenen yarışların startını Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyerleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler ve Gençlik Spor Müdürü Müjde Günderen ve sporseverler birlikte verdi.

“HER YERDEN SPORCULARI MANİSA’DA AĞIRLADIK”

Yurdun dört bir yanından sporcuları ağırladıklarını ve güzel bir organizasyon olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışmasına ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Bu konuda bize sponsorluk yapan tüm firmalara da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Başta Bisiklet Federasyonu, Valiliğimiz, gençlik spor il müdürlüğümüz ve en önemlisi Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Başkanımızın büyük katkıları var. Herkese sevgi, saygı ve selamları var. Güzel bir organizasyon oldu. Önemli olan yarışmak, önemli olan yurdun dört bir yanından gelip bu güzel etkinlikte yer almaktır. Her yerden güzel sporcuları karşıladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“MANİSA’YI YÜCELTMEK ASLİ GÖREVİMİZ”

Manisa’yı bir bütün olarak yüceltmenin asli görevleri olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, “Öncelikle Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban’a çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir organizasyonu şehrimize kazandırmak için çok büyük fedakarlıklar gösterdi. Bizler de Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in katkılarıyla şehrimizin her platformda; ulusal ve uluslararası bağlamda öncü bir  kent şehir olması için emin adımlarla ilerliyoruz. Manisa’yı, 17 ilçe  belediyesi ve büyükşehir belediyesiyle bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Böyle hareket ediyoruz. Manisa’yı bir bütün olarak yüceltmek asli görevimiz. Biz de bu görevi yerine getirmeye özen ve ehemmiyet gösteriyoruz. Türkiye’nin her yerinden gelen siz değerli sporcular, hepiniz tekrar hoş geldiniz. Bundan sonra sayılarımızı ve imkanlarımızı genişleterek sizleri burada ağırlamaya devam etmek istiyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Şehrimize değer kattınız” ifadelerini kullandı.

MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Konuşmaların ardından dereceye giren yarışmacılara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Büyük heyecanın yaşandığı yarışlarda U-17 Erkek kategorisinde; Eren Geçim(Çaykur Rize SK) birinci, Habib Pınar(Kayseri BŞB SK) ikinci, Mustafa Sandık (Kayseri BŞB SK) üçüncü, U-17 Kadınlarda; Berra Nur Erden (Kayseri Gençlik SK) birinci, Beyza Nur Genç (Kayseri Gençlik SK) ikinci, Zeynep Nur Bayram (Yalova Gençlik SK) üçüncü, U-15 Erkeklerde; Fahrettin Yücetaş (Karaman Özel İdaresi SK) birinci, Taha İnce (Sinop SK) ikinci, Emir Çeri (Nevşehir SK) üçüncü. U-15 Kadınlarda; Betül Tanrıkulu (Yalova SK) birinci, Hilal Ece Keski (Manisa Gençlik SK) ikinci, Zeynep Tekin (Sinop SK) üçüncü. U-13 Erkeklerde; Alphan Aktaş (Kapadokya SK) birinci, Bedirhan Özber (Atatürk İzcilik Kulübü) ikinci, Tuna Yıldırım (Sinop SK) üçüncü, U-13 Kadınlarda; Hilal Kaymaz (Akhisar SK) birinci, Miray Akçam (Akhisar SK) ikinci, Elif Su Gülal (Kapadokya SK) üçüncü, U-11 Erkeklerde; Yüşa Kerim Kaba (SBB) birinci, Ömer Yaban Özbek (Taşköprü Kartepe SK) ikinci, Miraç Ali Acar (Akhisar SK) üçüncü, U-11 Kadınlarda; Hiranur Güçlü (Akhisar SK) birinci, Melisa Ateş, (Akhisar SK) ikinci, Hatice İlikhan (Akhisar SK) üçüncü, Elit Erkeklerde; Emre Yavuz ((Birisa SK) birinci, Zeki Kaygısız (İstanbul BŞB SK) ikinci, Süreya Sefa Temel (İstanbul BŞB SK) üçüncü, Elit Kadınlarda; Azize Bekar (Birisa SK) birinci, Ekinler Eke (Büyükçekmece SK) ikinci, Tuğçe Bitirim (Nilüfer SK) üçüncü, Genç Erkeklerde; Çınar Serdaroğlu (MCT Nox SK) birinci, Sami Yusuf Önder (Kayseri BŞB SK) ikinci, Mustafa Demir (Konya Taşkent SK) üçüncü, Genç Kadınlarda; Emine Irmak Sezer (Birisa SK) birinci, Damla Eser (Giresun Gençlik SK) ikinci, Nazife Tuncer (Zirve NS SK) üçüncü, Master Erkeklerde Mehmet Çambazcı birinci, İslam Çavuş ikinci, Nasuh Yılmazdağ üçüncü oldu.

Yarışlarda dereceye girenlere çeşitli ödüllerin yanı sıra seyircilere de sponsorların katkısıyla çekilişle bisiklet ve akıllı saat gibi hediyeler verildi.



Ankaralı minikler 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı
Mustafa Yalçın'dan 'Ulusal Egemenlik' mesajı
İletişim'den 'Hava Harp Okulu' açıklaması
Malatya Altay Kışlası yeniden şekilleniyor
Mustafa Palancıoğlu'ndan 23 Nisan kutlaması
İzmir'de Dobidob ile çocuklara geri dönüşüm bilinci
Çınar Çocuk Evi’nde coşku doyasıya kutlandı
İzmir Güzelbahçe'de promosyon sevinci
Bursa Osmangazi'de 'Grup Date'den 23 Nisan’a özel konser
Manisa'da 'Mesir' fuarı ticarete kapı açtı
Bursa'da genç teknoloji zihinleri bir araya geldi
Kayseri Büyükşehir'e 'akıllı' övgü
Kıyılar hariç Anadolu'ya kuvvetli uyarı! 23 Nisan'da yurtta hava nasıl olacak?
Bayraktar TB3, TCG Anadolu'da tarih yazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pakistan'la iş birliğimiz bölgeye güç katıyor
Karabağlar’da Atatürk’ün çocukları uzayla buluştu
41 Genç’in başarılı öğrencileri Başkan Büyükgöz’e konuk oldu
Sakarya’da Büyükşehirle gelenekselleşen doğa yürüyüşleri başlıyor
Ankaralı minikler 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı
Mustafa Yalçın'dan 'Ulusal Egemenlik' mesajı

Mustafa Yalçın'dan 'Ulusal Egemenlik' mesajı

İletişim'den 'Hava Harp Okulu' açıklaması

Malatya Altay Kışlası yeniden şekilleniyor

Mustafa Palancıoğlu'ndan 23 Nisan kutlaması

İzmir'de Dobidob ile çocuklara geri dönüşüm bilinci

Çınar Çocuk Evi’nde coşku doyasıya kutlandı

  • Çarşamba 20.8 ° / 10.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.4 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 24 1 5 44 77
2.Fenerbahçe 30 22 2 6 47 72
3.Samsunspor 31 15 10 6 8 51
4.Eyüpspor 31 14 9 8 15 50
5.Beşiktaş 30 13 7 10 12 49
6.İstanbul Başakşehir 30 14 10 6 10 48
7.Trabzonspor 30 11 10 9 12 42
8.Gazişehir Gaziantep 30 12 12 6 0 42
9.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
10.Göztepe 30 10 10 10 9 40
11.Konyaspor 31 11 13 7 -5 40
12.Antalyaspor 30 11 12 7 -19 40
13.Kayserispor 30 9 11 10 -11 37
14.Rizespor 30 11 15 4 -13 37
15.Alanyaspor 30 9 14 7 -10 34
16.Bodrum FK 31 9 15 7 -12 34
17.Sivasspor 31 8 16 7 -12 31
18.Hatayspor 30 4 19 7 -25 19
19.Adana Demirspor 30 2 24 4 -48